HISTORIK

År 2017

Året är 2017, och grundaren Robert Hellgren startar OLM Fastigheter Sverige AB. Namnet är taget från hans barn Oscar född 02, Ludwig född 07 och Mathilda född 11. Under flera år har Robert Hellgren funderat på hur kan man enkelt och effektivt bygga billiga hyreslägenheter.  Efter att ha besökt både tillverkare, kommuner och finansiärer så kläcks idén att starta OLM Fastigheter Sverige AB.

År 2018

Redan från starten av bolaget så var finansieringen en av dom viktigaste frågor att lösa. I slutet av 2017 och början av 2018 så mötte man på patrull att få med sig banker och finansiärer. Alla sa samma sak, smart ide men kom igen när du har några hus uppe. Hela företaget och iden såg ut att gå i stöpet, och omöjlig att förverkliga. Under Q2-2018 så öppnas dörren för alternativ finansieringslösning, som i svenska ögon var ny och oprövad. Bolaget bestämmer sig för att genomföra en STO (Secured token offer). Att via bolag ta in kapital via Kryptomarknaden.

Hösten 2018 var verksamheten redo att påbörja denna nya ide på finansiering. Tyvärr hade även kryptomarknaden gått in i vargavinter och aptiten var låg från investerare. Så hela projektet fick läggas på is.

År 2019

Undrens tid är inte förbi. Bolaget har ännu ej genomfört sin första affär ännu, men står fullt redo att sätta igång. Marknaden för kryptofinansiering har vaknat till liv. Behovet av bostäder är större en någonsin i Sverige.  OLM Fastigheter Sverige har som mål att genomföra den första affären under året.

BYGGMÄSTARE I generna

”Vi kommer aldrig låta gårdagens motgångar, hindra oss för morgondagens framgång. Vi på OLM Fastigheter är stolta över det vi gör och står för idag”.

Robert Hellgren, Grundare av OLM-Fastigheter

ÄR DU REDO ATT HYRA BOSTAD? KONTAKTA OSS REDAN IDAG!